concert: Anneke Van Giersbergen - Zingt Kate Bush in Stadstheater de Bond op VRIJDAG 21 APRIL 2023

  • Anneke van Giersbergen
    Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek
  • Anneke van Giersbergen
    Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
VR.
21 APR
ANNEKE VAN GIERSBERGEN - ZINGT KATE BUSH Stadstheater de Bond, Oldenzaal
2023
Hoofdprogramma Anneke van Giersbergen

EXTRA INFORMATIE

Anneke van Giersbergen ontdekte als tiener de eigenzinnige muziek van Kate Bush. Met name het in 1985 verschenen album Hounds of Love draaide ze grijs. De bewondering is gebleven. Tijdens dit concert brengt Anneke met band een ode aan haar Britse idool. Van Giersbergen is een van de beste en veelzijdigste zangeressen van ons land. Wie haar optredens zag bij het tv-programma Beste Zangers zal dat zeker beamen. Bovendien is ze – in tegenstelling tot Kate Bush – voor het podium geboren. Aan wie kun je al die prachtige liedjes dan beter toevertrouwen dan aan Van Giersbergen? Uit respect voor de authenticiteit van Bush geeft Anneke een creatieve en persoonlijke draai aan de songs, maar dat dit programma voor iedere Kate Bush-fan een uitgelezen kans is om haar oeuvre live te horen, staat vast.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Stadstheater de Bond in Oldenzaal. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Stadstheater de Bond in Oldenzaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Anneke Van Giersbergen - Zingt Kate Bush in Stadstheater de Bond plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Anneke van Giersbergen

Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Ayreon - 12/09 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te Huntenpop 2022 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 24/10 - Melkweg Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 11/11 - Podium Victorie Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013
 
Bekijk alle 64 foto's van Anneke van Giersbergen

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws