concert: Ocobar - Wonderful Tonight in Den heuvel op DONDERDAG 13 APRIL 2023

DO.
13 APR
OCOBAR - WONDERFUL TONIGHT Den heuvel, Alphen
2023
Hoofdprogramma Ocobar

EXTRA INFORMATIE

De muziek van Eric Clapton zit diep in het DNA van de heren van Ocobar. Clapton speelt in 1963 bij The Yardbirds, het jaar waarin Cok van Vuuren, de virtuoze gitarist van Ocobar, wordt geboren. Clapton is zijn muzikale held en grote voorbeeld. In 1978 draait Rob Wijtman, de weergaloze drummer van Ocobar, non-stop het singletje Wonderful Tonight. Zijn broer Bart Wijtman krijgt zijn eerste basles in 1985: Forever Man van Clapton staat op zijn lessenaar.

In het programma Wonderful Tonight brengt Ocobar een ode aan het ruime oeuvre van Eric Clapton. In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen en gespeeld.
Van Cream naar de MTV Unplugged-sessie. Claptons mooiste songs zoals Tears in Heaven, Layla, Crossroads, Lay Down Sally met de sound van Ocobar!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Den heuvel in Alphen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Den heuvel in Alphen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ocobar - Wonderful Tonight in Den heuvel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws