concert: Evergreen Top 1000 Live in Ledeltheater op ZATERDAG 14 JANUARI 2023

ZA.
14 JAN
EVERGREEN TOP 1000 LIVE Ledeltheater, Oostburg
2023

EXTRA INFORMATIE

Een heerlijk nostalgische avond, tjokvol met prachtige evergreens. Liedjes van onder meer The Beatles, Eagles, Bee Gees, Elvis Presley, Tom Jones en Elton John, maar ook Nederlandstalige hits van Wim Sonneveld, Rob de Nijs en Boudewijn de Groot. Van Let It Be naar Green Grass of Home tot Het Dorp. Stuk voor stuk klassiekers die direct dat gevoel bij je eerste kus op het schoolfeest, die eindeloze zomer in het zwembad of die ijskoude winter op de schaatsen oproepen.

Evergreen Top 1000 Live is een avond met de allermooiste klassiekers. In het bijzonder eert de band de in 2014 overleden zanger/componist Cees Veerman van de legendarische band The Cats. De Volendamse formatie Evergreen Top 1000 Live speelt de hits van toen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ledeltheater in Oostburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ledeltheater in Oostburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Evergreen Top 1000 Live in Ledeltheater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]