concert: NH Café: BlackboxRed x BOYAKIRA in Neushoorn op VRIJDAG 30 SEPTEMBER 2022

  • BlackBoxRed
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • BlackBoxRed
    Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
VR.
30 SEP
NH CAFÉ: BLACKBOXRED X BOYAKIRA Café, 21:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma BlackBoxRed BOYAKIRA
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets NH Café: BlackboxRed x BOYAKIRA in Neushoorn
Tickets NH Café: BlackboxRed x BOYAKIRA:
vr 30 sep
Neushoorn, Leeuwarden
€ 5,00

EXTRA INFORMATIE

Op het moment dat Eva en Stefan het podium betreden, worden ze BlackboxRed. Een zwaar verpletterende grunge-stoomwals. Een opgejaagde menselijke machine. Eva staart. Een atoom splijtende blik. Ze martelt haar gitaar en bedreigt vocaal. Ondertussen verandert Stefan in een hamerende octopus die genadeloos op zijn drums slaat. Een stroboscoop, het licht van de duivel, verblindt de toeschouwers. Geen vluchtroute.

BOYAKIRA: Een genreneutrale clownband die is ontstaan vanuit een groep brandweermannen op de kermis. Uiteindelijk met zijn tweeën overgebleven omdat de rest geen zin meer had in de kermis. De band heeft ongeveer 2500 wereldhits op zijn naam staan waaronder de rockballad ‘Stairway to Rosie,’ het poëtische ‘Smells Like Raining Blood,’ het zwoele ‘Brown Sugarmoon Rising’ en cultklassieker ‘Have You Even For Me. BOYAKIRA speelde ook wel 1 show op Popronde, dus met BOYAKIRA op je bruiloft wordt het gegarandeerd een knalfeest, the roof goes there off!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat NH Café: BlackboxRed x BOYAKIRA in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van BlackBoxRed, BOYAKIRA

Foto BlackBoxRed te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto BlackBoxRed te Blood Red Shoes - 03/06 - Harmonie Leeuwarden Foto BlackBoxRed te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto BlackBoxRed te Claw Boys Claw - 25/05 - Bolwerk Foto BlackBoxRed te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto BlackBoxRed te Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli
 
Bekijk alle 18 foto's van BlackBoxRed

Gerelateerd nieuws