concert: Goldkimono in Merleyn op VRIJDAG 20 JANUARI 2023

  • Goldkimono
    3voor12 Song van het Jaar 2023
    © Kaylee Verschure
  • Goldkimono
    Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - donderdag
    © Serge Hasperhoven
VR.
20 JAN
GOLDKIMONO 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2023
Hoofdprogramma Goldkimono

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 20 januari 2023.
Dat is 461 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Goldkimono in Merleyn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 20 jan
Goldkimono
Merleyn, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Goldkimono staat in januari in Merleyn met een combinatie van zonnige pop, raggae en 90’s hiphop. Wie de cd ‘The legend of Goldkimono’ heeft gehoord weet: dit wordt een zwoel midwinterfeestje!

Goldkimono is misschien nog een onbekende naam, maar Martijn Konijnenburg, de man achter dit project, is geen onervaren musicus. In 2007 scoorde hij al hoge ogen met zijn vorige band Leafs (ken je ‘Wonderwoman’ nog?) en schreef hij sindsdien ook veel voor anderen, zoals Diggy Dex en Anouk maar ook Kygo, met wie hij miljoenen streams behaalde met het nummer ‘Firestone’.

Als Goldkimono maakt Martijn zelf laidback popmuziek, geïnspireerd door de zon, reggae en 90’s hiphop. Op doorbraaksingle ‘To Tomorrow’ waan je je op Venice Beach, met skateboards en de zee op de achtergrond. Na twee jaar is onlangs het debuutalbum ‘The Legend of Goldkimono’ uitgebracht, een verzameling verhalen en muziek voor een zwoele avond die langzaam uit de hand loopt naar een feest.

Foto's van Goldkimono

Foto Goldkimono te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag Foto Goldkimono te Concert at Sea 2023 Vrijdag Foto Goldkimono te Concert at Sea 2023 Vrijdag Foto Goldkimono te Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - donderdag Foto Goldkimono te Westerpop  2023 Foto Goldkimono te Eurosonic Noorderslag 2024 - woensdag
 
Bekijk alle 33 foto's van Goldkimono

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws