concert: Central Park – The Story of Simon & Garfunkel in Colosseum Dokkum op ZATERDAG 11 MAART 2023

ZA.
11 MRT
CENTRAL PARK – THE STORY OF SIMON & GARFUNKEL Colosseum Dokkum, Dokkum
2023

EXTRA INFORMATIE

Het concert van Simon & Garfunkel in Central Park in New York is misschien wel het bekendste van dit duo ooit. Ruim tien jaar na hun scheiding in 1970 was dit optreden in 1981 het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Maar maakte deze reünie kans op een vervolg?

Niels van der Gulik en Frank Kooijman vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert in Central Park. Ze blikken terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische Central Park-optreden en de beslommeringen tijdens het weerzien.

Behalve dat Central Park een feelgoodconcert is, werpt het ook een nieuw licht op tijdloze hits als Bridge Over Troubled Water, Sound of Silence, A Heart In New York en 50 Ways To Leave Your Lover.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Colosseum Dokkum in Dokkum. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Colosseum Dokkum in Dokkum? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Central Park – The Story of Simon & Garfunkel in Colosseum Dokkum plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten