concert: Leo Blokhuis & Strange Brew - The Beach Boys in Holland in Theater - Congrescentrum De Tamboer op ZATERDAG 04 FEBRUARI 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Leo Blokhuis & Strange Brew - The Beach Boys in Holland in Theater - Congrescentrum De Tamboer) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
04 FEB
LEO BLOKHUIS & STRANGE BREW - THE BEACH BOYS IN HOLLAND 20:00 uur Theater - Congrescentrum De Tamboer, Hoogeveen
2023
Hoofdprogramma Strange Brew

EXTRA INFORMATIE

In 18-koppige orkestrale bezetting speelt Strange Brew de platen Holland en Pet Sounds van The Beach Boys, live in het theater. Met muzikale gasten en inleiding door Leo Blokhuis.

In de zomer van 1972 namen The Beach Boys, tot dan toe vooral bekend vanwege hun surfsound, een onverwachte wending met de plaat Holland. Opgenomen in, jawel: Baambrugge. Onder de rook van Amsterdam namen ze het album op in een tot studio omgebouwde schuur. De plaat, die begin 1973 verscheen, bleek hun laatste, échte, artistieke wapenfeit.

Vijftig jaar later kijken we met Strange Brew, Leo Blokhuis en een aantal muzikale gasten terug op deze bijzondere periode. Leo Blokhuis leidt de avond in met het verhaal over hoe en waarom de band de glamour van Los Angeles verruilde voor een Nederlands dorpje omringd door weilanden met koeien. Strange Brew speelt de plaat vervolgens integraal.