concert: Splendid in Paard op ZATERDAG 12 NOVEMBER 2022

  • Splendid
    Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012
    © Anja de Bruijn
  • Splendid
    Werfpop 2013
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
12 NOV
SPLENDID Grote Zaal, 19:00 uur Paard, Den Haag
2022
Hoofdprogramma Splendid
Concert uitverkocht
Splendid in Paard is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 12 nov
Splendid [uitverkocht]
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Ter ere van hun 20-jarig jubileum geeft popreggaeband Splendid op zaterdag 12 november een exclusieve clubshow in hun thuisstad Den Haag. Voetenwerk in check, dans dan mee op Splendid’s pop, reggae en hip-hop tracks van de afgelopen twee decennia, waar natuurlijk hits als Again en The Beach niet op de setlijst zullen ontbreken. Zanger Pat Smith: “In de aanloop naar het optreden toe gaan we met onze fans op zoek naar de lekkerste tracks van de afgelopen twintig jaar. Alles komt samen in een soundtrack of happiness. Wij blij, iedereen blij!”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paard in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Splendid in Paard plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Splendid

Foto Splendid te Dutchska Festival 2007 Foto Splendid te Dutchska Festival 2007 Foto Splendid te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012 Foto Splendid te Dutchska Festival 2007 Foto Splendid te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012 Foto Splendid te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2012
 
Bekijk alle 17 foto's van Splendid

Gerelateerd nieuws