concert: The Bootleg Sixties - Overtures in Theater Castellum op DONDERDAG 13 APRIL 2023

DO.
13 APR
THE BOOTLEG SIXTIES - OVERTURES 20:15 uur Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
2023
Hoofdprogramma The Bootleg Sixties

EXTRA INFORMATIE

De heren van The Bootleg Sixties zetten al jaren de theaters op hun kop. Deze succesvolle Britse groep keert terug naar Nederland met een nieuwe setlist: opnieuw een swingende ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren zestig.

In de woorden van Sir Elton John: “This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world”. Met hun spectaculaire show laten ze al jaren publiek wereldwijd meezingen en dansen. Hey Jude, Blowin’ in the Wind, Sound of Silence en vele andere hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.

De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook dankzij de prachtige historische beelden waan je je terug in de tijd. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek. Een gegarandeerd succes.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Bootleg Sixties - Overtures in Theater Castellum plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten