concert: Monique Smit - Kidspop in Theater de Kom op ZONDAG 19 FEBRUARI 2023

ZO.
19 FEB
MONIQUE SMIT - KIDSPOP 15:00 uur Theater de Kom, Nieuwegein
2023
Hoofdprogramma Monique Smit

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 19 februari 2023.
Dat is 403 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Monique Smit is bekend als zangeres en presentatrice en heeft al diverse Nederlandstalige hits op haar naam staan. Samen met haar broer Jan Smit lanceerde Monique in 2014 het project ‘2 Kleine Kleutertjes’.

Twee jaar geleden lanceerde de Volendamse haar eerste boek met cd van een nieuw concept: KleuterPop. Het album bevat tien liedjes en een bonus track. Speciaal voor de KidsPop-theatershow worden daar een aantal nieuwe en exclusieve nummers aan toegevoegd. De muziek is in samenwerking met Monique geschreven en geproduceerd door Jurjen Gofers, die eerder liedjes schreef voor o.a. Snollebollekes en Waylon van der Heijden, die eerder liedjes schreef voor en met o.a. Django Wagner, Gebroeders Ko, Wesley Klein en Gerard Joling.

Dit najaar, bij de première van de KidsPop-theatershow, komen de hits uit ‘Kleuterpop’ en '2 Kleine Kleutertjes' terug. Ook zullen gloednieuwe liedjes ten gehore worden gebracht. KidsPop staat daarmee garant voor een show vol vrolijke en opzwepende melodietjes voor kids en hun ouders!”

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws