concert: Flip Noorman - Zingt Tom Waits in Leidse Schouwburg op DONDERDAG 06 APRIL 2023

DO.
06 APR
FLIP NOORMAN - ZINGT TOM WAITS 20:15 uur Leidse Schouwburg, Leiden
2023
Hoofdprogramma Flip Noorman

EXTRA INFORMATIE

‘Tom Waits heeft een stem die klinkt alsof hij geweekt is in een vat bourbon, maandenlang uitwaaide in een rokerij en dan naar buiten is gebracht om met een wagen te overrijden’ (Daniel Durchholz).

Flip Noorman: ‘Uitdaging geaccepteerd’.

In de afgelopen jaren bouwde Flip met zijn band de Noormannen gestaag een reputatie op als vreemde eend in de bijt: creatieve arrangementen, scherpe, soms vervreemdende teksten, hele stukken onheilspellend spoken word. Ja, als je ze dan toch ergens mee moest vergelijken: Tom Waits.

Het was dan ook wachten tot Noorman na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen zijn andere grote held terug naar Nederland zou brengen.

Flip Noorman zingt Tom Waits (in het Nederlands) wordt een avond waar Noorman op zijn eigenzinnige manier de dronken pianoballades en het dumporkest naar het theater brengt. Hij bewees al een begenadigd vertaler van het werk Cohen te zijn; in dit programma doet hij er nog een schepje bovenop en zal alles in het Nederlands te horen zijn.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Leidse Schouwburg in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Leidse Schouwburg in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Flip Noorman - Zingt Tom Waits in Leidse Schouwburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws