concert: Edsilia Rombley - In Balans in Theater de Schalm op ZATERDAG 15 APRIL 2023

  • Edsilia Rombley
    Het Grote Songfestivalfeest - 17/11 - Ziggo Dome
    © Maarten Ederveen
ZA.
15 APR
EDSILIA ROMBLEY - IN BALANS 20:15 uur Theater de Schalm, Veldhoven
2023
Hoofdprogramma Edsilia Rombley

EXTRA INFORMATIE

Soul, pop, jazz, r&b, uptempo, ballads; het is Edsilia Rombley om het even, net zoals ze met hetzelfde gemak Nederlands- en Engelstalige songs afwisselt tijdens haar optredens.Om te vieren dat ze 25 jaar op de planken staat, komt ze in april 2023 naar De Oosterpoort met de concerttournee In Balans, naar het gelijknamige album uit 2020. Samen met haar all-female band brengt Edsilia bestaande pop- en soulnummers en uiteraard nieuwe songs. Met haar warme podiumuitstraling maakt de zangeres – zij stond al vijftien keer in een uitverkocht Ziggo Dome – er een intieme avond van, waarin de heerlijke muziek wordt afgewisseld met persoonlijke anekdotes en humor.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater de Schalm in Veldhoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater de Schalm in Veldhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Edsilia Rombley - In Balans in Theater de Schalm plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Edsilia Rombley

Foto Edsilia Rombley te Efteling Zomeravonden: Lee Towers - 6/8 - Efteling Foto Edsilia Rombley te Samen voor Oranje - 30/4 - Ahoy Foto Edsilia Rombley te Het Grote Songfestivalfeest - 17/11 - Ziggo Dome Foto Edsilia Rombley te Efteling Zomeravonden: Lee Towers - 6/8 - Efteling
 
Bekijk alle 4 foto's van Edsilia Rombley

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws