concert: de Règâhs - LOS in Theater Ludens op ZATERDAG 29 APRIL 2023

  • de Règâhs
    Parkpop 2017
    © Anja de Bruijn
ZA.
29 APR
DE RÈGÂHS - LOS 20:30 uur Theater Ludens, Voorburg
2023
Hoofdprogramma de Règâhs

EXTRA INFORMATIE

Na een flinke periode "opgehokt" te zijn geweest, willen de Haagse Règâhs weer los, de theaters in. Want tegen één virus bestaat geen vaccin; Het Règâh-virus!
Zoveel is duidelijk: De Règâhs missen het publiek en het publiek mist de Règâhs. Iedereen heeft weer behoefte aan gezelligheid en een bezoek aan het theater.
Iedereen wil 'LOS!'

Niet dat de heren al die tijd stil hebben gezeten. Ze hebben heel wat muzikale verrassingen in petto, die geschreven zijn tijdens de gedwongen quarantaine. Dus naast het bekende Règâhs repertoire zal de groep het publiek verrassen met nieuw werk dat nog niet eerder is verschenen. Laat u verrassen. De Règâhs gaan weer ‘LOS!’

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater Ludens in Voorburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater Ludens in Voorburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat de Règâhs - LOS in Theater Ludens plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van de Règâhs

Foto de Règâhs te Parkpop 2017 Foto de Règâhs te Parkpop 2017 Foto de Règâhs te Parkpop 2017 Foto de Règâhs te Parkpop 2017
 
Bekijk alle 4 foto's van de Règâhs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws