concert: Britta Maria & Maurits Fondse - Vive la Chanson in Theater De Boerderij op DONDERDAG 25 MEI 2023

DO.
25 MEI
BRITTA MARIA & MAURITS FONDSE - VIVE LA CHANSON 20:15 uur Theater De Boerderij, Huizen
2023

EXTRA INFORMATIE

In het nieuwe theaterconcert Vive la Chanson! spelen zangeres Britta Maria, pianist/zanger Maurits Fondse en accordeonist Oleg Fateev ontroerende en opzwepende Franse Chansons van grote Franse zangers als Aznavour, Brel, Gréco, Gainsbourg, Barbara, Yves Montand, Piaf, Zaz, Julien Clerc e.a.
Aangevuld met zelf geschreven Franse chansons en een enkele vertaling naar het Nederlands. Met Chansons die u meevoeren naar de lichtstad Parijs en die de Franse ziel blootleggen. Liederen vol weemoed, maar ook levensvreugde…. over het leven in al haar facetten, de liefde, de hoop maar ook de pijn en de teleurstelling. Met tussen de chansons door bijzondere verhalen achter de liedjes en anekdotes over de grote Franse chansonniers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater De Boerderij in Huizen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater De Boerderij in Huizen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Britta Maria & Maurits Fondse - Vive la Chanson in Theater De Boerderij plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws