concert: Right On Mountain in Doornroosje op ZATERDAG 08 OKTOBER 2022

  • Temple Fang
    Dauwpop 2022
    © Anne-Marie Kok
  • Temple Fang
    Dauwpop 2022
    © Anne-Marie Kok
ZA.
08 OKT
RIGHT ON MOUNTAIN Rode Zaal, 19:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Toegang 22

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 08 oktober 2022.
Dat is 61 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Right on Mountain. Een avond waarbij diverse aspecten van muziek worden bewierookt, van hard tot zacht, donker en licht…
Temple Fang heeft altijd als missie gehad om de wijde wereld in te trekken en daarbij nieuwe mensen en andere gelijkgestemde artiesten te ontmoeten. Om verbindingen te leggen en een gemeenschap op te bouwen, ongeacht welke voorkeur.

Sindsdien heeft de band met zoveel acts het podium gedeeld die hen hebben geïnspireerd en waar ze vrienden mee zijn geworden dat het idee geboren is om dit te bundelen in een klein, maar krachtig festival met een selectie van deze geweldige artiesten in samenwerking met Doornroosje. Ziedaar de geboorte van Right on Mountain.
Right On Mountain is tevens een platform en label voor albumreleases, shows en andere kunstvormen. Opgericht door Jevin en Dennis van Temple Fang zal deze avond tevens de officiële lancering zijn.

Foto's van TankZilla, Temple Fang

Foto TankZilla te Paaspop 2022 Foto TankZilla te Paaspop 2022 Foto TankZilla te Sniester 2021 Foto Temple Fang te Sniester Festival 2019 Foto Temple Fang te Sniester Festival 2019 Foto Temple Fang te Dauwpop 2022
 
Bekijk alle 3 foto's van TankZilla
Bekijk alle 7 foto's van Temple Fang

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws