concert: Tijs Vanneste in C.C. Het Bolwerk op VRIJDAG 17 FEBRUARI 2023

VR.
17 FEB
TIJS VANNESTE 20:00 uur C.C. Het Bolwerk, Vilvoorde
2023
Hoofdprogramma Tijs Vanneste

EXTRA INFORMATIE

Tijs Vanneste kennen we inmiddels als creatieve duizendpoot en jongerenbegeleider uit het Eén-programma De Kemping waarin hij samen met negen jongeren, en iets ouderen, vanuit het niets een camping opstart én uitbaat.

De muziek onder dit programma gooide hij opnieuw samen op een plaat: Wildgroei. Samen met De Pelikanen brengt hij een verzameling in het Dessels gefluisterde, gesproken en gezongen liedjes met de avonturen op De Kemping als inspiratiebron.

De plaat Wildgroei kwam uit in maart 2022.

Live omringt Tijs zich met een topband met rasmuzikanten zoals: Mario Goossens, Paul Van Bruystegem, Karel Van Mileghem, Serge Feys, Jan Oelbrandt, Sam Vloemans en Andries Boone. Goed volk dus!

Verwacht een zeer muzikale avond. De heren nemen elk concert op als een unieke jamsessie waardoor geen enkele show hetzelfde is. Het speelplezier en dito geluk spat dan ook van het podium. “Ge meugt dat niet overrepeteren hé”, aldus De Pelikanen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in C.C. Het Bolwerk in Vilvoorde. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van C.C. Het Bolwerk in Vilvoorde? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tijs Vanneste in C.C. Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten