concert: Wouter Hamel - Little Torch in Schouwburg De Kring op VRIJDAG 14 APRIL 2023

  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 9/4 - Paard van Troje
    © Erik Luyten
  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 08/10 - Metropool
VR.
14 APR
WOUTER HAMEL - LITTLE TORCH 20:15 uur Schouwburg De Kring, Roosendaal
2023
Hoofdprogramma Wouter Hamel
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Wouter Hamel - Little Torch in Schouwburg De Kring
Tickets Wouter Hamel - Little Torch:
Weet waar je koopt!
vr 14 apr
Schouwburg De Kring, Roosendaal

EXTRA INFORMATIE

Wouter Hamel’s komende theatertour speelt zich af in het schemerlicht. Met vaste krachten Thierry Castel en Sven Happel wordt het spanningsveld tussen het oude en moderne verkend: liedjes die achteloos bewegen tussen de jazzy lounge lizards van vervlogen tijden en de donkere, klamme nachtclubs van vandaag.

De shows maken volop gebruik van de theatersetting: met elektronische en akoestische instrumenten geven Hamel en zijn bandleden eigentijdse invloeden een romantische draai. Op sommige punten hoor je Wouter Hamel op zijn intiemst: zijn stem krijgt de ruimte om iedere lettergreep door je lichaam te laten tintelen. Langzaam maar zeker ontkurkt het optreden tot een opzwepende climax. Muziek met één been in het glansrijke, vlugge leven in de grote stad en met de ander in het zand op een tropisch paradijs, waar de golven je enkels strelen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Schouwburg De Kring in Roosendaal. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Schouwburg De Kring in Roosendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wouter Hamel - Little Torch in Schouwburg De Kring plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Wouter Hamel

Foto Wouter Hamel te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 08/10 - Metropool Foto Wouter Hamel te Amsterdam Sinfonietta - 19/1 - Nieuwe Luxor Theater Foto Wouter Hamel te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto Wouter Hamel te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto Wouter Hamel te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
 
Bekijk alle 80 foto's van Wouter Hamel

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws