concert: Wouter Hamel - Little Torch in Theater de Kom op DONDERDAG 30 MAART 2023

  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 08/10 - Metropool
  • Wouter Hamel
    Wouter Hamel - 9/4 - Paard van Troje
    © Erik Luyten
DO.
30 MRT
WOUTER HAMEL - LITTLE TORCH 20:30 uur Theater de Kom, Nieuwegein
2023
Hoofdprogramma Wouter Hamel
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Wouter Hamel - Little Torch in Theater de Kom
Tickets Wouter Hamel - Little Torch:
Weet waar je koopt!
do 30 mrt
Theater de Kom, Nieuwegein

EXTRA INFORMATIE

Wouter Hamel’s komende theatertour speelt zich af in het schemerlicht. Met vaste krachten Thierry Castel en Sven Happel wordt het spanningsveld tussen het oude en moderne verkend: liedjes die achteloos bewegen tussen de jazzy lounge lizards van vervlogen tijden en de donkere, klamme nachtclubs van vandaag.

De shows maken volop gebruik van de theatersetting: met elektronische en akoestische instrumenten geven Hamel en zijn bandleden eigentijdse invloeden een romantische draai. Op sommige punten hoor je Wouter Hamel op zijn intiemst: zijn stem krijgt de ruimte om iedere lettergreep door je lichaam te laten tintelen. Langzaam maar zeker ontkurkt het optreden tot een opzwepende climax. Muziek met één been in het glansrijke, vlugge leven in de grote stad en met de ander in het zand op een tropisch paradijs, waar de golven je enkels strelen.

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater de Kom in Nieuwegein. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater de Kom in Nieuwegein? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Wouter Hamel - Little Torch in Theater de Kom plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Wouter Hamel

Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 9/4 - Paard van Troje Foto Wouter Hamel te Noorderslag 2008 Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 10/04 - Theater aan het Vrijthof Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 30/09 - TivoliVredenburg Foto Wouter Hamel te Wouter Hamel - 08/10 - Metropool Foto Wouter Hamel te Noorderslag 2008
 
Bekijk alle 80 foto's van Wouter Hamel

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws