concert: Mell & Vintage Future - Roots & Romance 2 in Theater Sneek op DONDERDAG 12 JANUARI 2023

DO.
12 JAN
MELL & VINTAGE FUTURE - ROOTS & ROMANCE 2 20:15 uur Theater Sneek, Sneek
2023
Hoofdprogramma Mell & Vintage Future

EXTRA INFORMATIE

Hammondspeler Nico Brandsen en drummer Ton Dijkman zijn twee van Nederlands beste muzikanten. Een ontmoeting met zangeres Mell bleek de opmaat tot een match made in heaven. Mell & Vintage Future was geboren, een trio dat de podia onveilig maakt met rootsy rhythm-‘n-blues en swingende soul.  Na het succes van het eerste album en de opvolger Roots & Romance speelde de groep zich internationaal in de kijker met hun uitvoering van Lou Reeds Perfect Day. Het nummer was te horen in de soundtrack van In Between, een sciencefiction-drama  dat te zien is op Netflix. Tijdens Roots & Romance 2 laat het trio eigen songs horen en nummers die hen inspireren. Denk aan Booker T. & the M.G.’s met een snufje Adele en Janis Joplin.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater Sneek in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater Sneek in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mell & Vintage Future - Roots & Romance 2 in Theater Sneek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Mell & Vintage Future

Foto Mell & Vintage Future te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Foto Mell & Vintage Future te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Foto Mell & Vintage Future te Ribs & Blues 2022 Foto Mell & Vintage Future te Bospop 22 - Vrijdag Foto Mell & Vintage Future te Bospop 22 - Vrijdag Foto Mell & Vintage Future te Ribs & Blues 2022
 
Bekijk alle 14 foto's van Mell & Vintage Future

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws