concert: Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis in Stadsschouwburg Utrecht op ZATERDAG 15 APRIL 2023

  • Ronnie Flex
    Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Ronnie Flex
    Lowlands 2017 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
ZA.
15 APR
RONNIE FLEX - RONNIE GAAT NAAR HUIS 20:00 uur Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
2023
Hoofdprogramma Ronnie Flex
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis in Stadsschouwburg Utrecht
Tickets Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis:
Weet waar je koopt!
za 15 apr
Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht

EXTRA INFORMATIE

Hij groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent dat zich manifesteert in maar liefst drie disciplines (rapper, zanger en producer). Maar de schaduwkant achter het grote succes was erg donker. Dit werd vooral duidelijk in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat onlangs de hoogtepunten hij zelf een tijd lang bezig is met de diepe dalen. Maar dan komt er een virus en staat het ‘artiesten leven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Ronnie is weer thuis.

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat hij een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee de bühne op neemt. Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Stadsschouwburg Utrecht in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Stadsschouwburg Utrecht in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis in Stadsschouwburg Utrecht plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ronnie Flex

Foto Ronnie Flex te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag Foto Ronnie Flex te Pop on Top 2016 Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex & Deuxperience Band - 15/12 - TivoliVredenburg Foto Ronnie Flex te Metropolis Festival 2013 Foto Ronnie Flex te Lowlands 2017 - Zaterdag Foto Ronnie Flex te Lowlands 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 97 foto's van Ronnie Flex

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws