concert: Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis in Koninklijke Schouwburg op WOENSDAG 29 MAART 2023

  • Ronnie Flex
    Lowlands 2017 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Ronnie Flex
    Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
WO.
29 MRT
RONNIE FLEX - RONNIE GAAT NAAR HUIS 20:15 uur Koninklijke Schouwburg, Den Haag
2023
Hoofdprogramma Ronnie Flex

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 29 maart 2023.
Dat is 385 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis in Koninklijke Schouwburg
DEZE Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 29 mrt
Koninklijke Schouwburg, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Hij groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent dat zich manifesteert in maar liefst drie disciplines (rapper, zanger en producer). Maar de schaduwkant achter het grote succes was erg donker. Dit werd vooral duidelijk in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat onlangs de hoogtepunten hij zelf een tijd lang bezig is met de diepe dalen. Maar dan komt er een virus en staat het ‘artiesten leven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Ronnie is weer thuis.

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat hij een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee de bühne op neemt. Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek.

Foto's van Ronnie Flex

Foto Ronnie Flex te Metropolis Festival 2013 Foto Ronnie Flex te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex - 04/03 - Paradiso Noord Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex & Deuxperience Band - 15/12 - TivoliVredenburg Foto Ronnie Flex te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Ronnie Flex te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 100 foto's van Ronnie Flex

Gerelateerd nieuws