concert: Red Limo String Quartet - An offbeat Movie Night in Posthuis Theater op ZATERDAG 25 FEBRUARI 2023

ZA.
25 FEB
RED LIMO STRING QUARTET - AN OFFBEAT MOVIE NIGHT 20:00 uur Posthuis Theater, Heerenveen
2023
Hoofdprogramma Red Limo String Quartet

EXTRA INFORMATIE

Na meer dan 15 jaar samen te spelen met de grootste namen uit binnen- en buitenland staat Red Limo Quartet nu eindelijk zélf in het middelpunt. Een strijkkwartet dat het in zich heeft om te klinken als volledige band. Een unieke sound die van heel klein naar ongelofelijk groot kan gaan. Ooit speelden ze als onderdeel van Kyteman Orchestra op alle grote podia van Nederland, tot aan de mainstage van Pinkpop en Lowlands. Daarna volgden ontelbaar veel artiesten (o.a. Blaudzun, Dinand, Kensington, Wende, Jeangu).

Vanuit het buitenland meldde wereldster Eddie Vedder zich in 2018. De Pearl Jam voorman was zo onder de indruk dat hij Red Limo Quartet meenam als zijn begeleidingskwartet op zijn solo wereldtournee. De laatste show daarvan was in Wembley Stadium in London, in het voorprogramma van The Who. Tijdens deze theatertournee onder de naam ‘Red Limo Quartet, an offbeat Movie Night’ pakt het kwartet het iets kleiner aan dat bij dat stadiongeweld. Bekende soundtracks en eigen stukken in een soundtrack- en movie score vibe zijn het anker in een voorstelling die je meeneemt op een filmisch avontuur!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Posthuis Theater in Heerenveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Posthuis Theater in Heerenveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Red Limo String Quartet - An offbeat Movie Night in Posthuis Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws