concert: Two Of Us - Lennon & McCartney Acoustic in Fulcotheater op VRIJDAG 07 APRIL 2023

VR.
07 APR
TWO OF US - LENNON & MCCARTNEY ACOUSTIC 20:00 uur Fulcotheater, IJsselstein
2023
Hoofdprogramma Two Of Us
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Two Of Us - Lennon & McCartney Acoustic in Fulcotheater
Tickets Two Of Us - Lennon & McCartney Acoustic:
Weet waar je koopt!
vr 07 apr
Fulcotheater, IJsselstein

EXTRA INFORMATIE

Na 4 succesvolle jaren met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’ moesten Jop Wijlacker en Dennis Kolen niet lang nadenken over de logische vervolgstap hierop. Ze zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney.

In een intieme setting word je meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Hun talent en bijzondere relatie hebben een ongekende impact gehad op een hele generatie.

Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Fulcotheater in IJsselstein. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Fulcotheater in IJsselstein? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Two Of Us - Lennon & McCartney Acoustic in Fulcotheater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten