concert: Haevn - Live In Concert in Theater de Spiegel op ZATERDAG 01 APRIL 2023

  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
01 APR
HAEVN - LIVE IN CONCERT 20:00 uur Theater de Spiegel, Zwolle
2023
Hoofdprogramma HAEVN
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Haevn - Live In Concert in Theater de Spiegel
Tickets Haevn - Live In Concert:
Weet waar je koopt!
za 01 apr
Theater de Spiegel, Zwolle

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

In de afgelopen 5 jaar heeft HAEVN uitverkochte clubtours gespeeld in de grote poppodia van ons land en vele muziekminnende harten betoverd met hun filmische popmuziek. Nu vinden de mannen het tijd voor een nieuw avontuur, tijd voor een nieuwe uitdaging: HAEVN kondigt haar eerste theatertour aan. Een programma waarin songwriter Marijn van der Meer en filmcomponist Jorrit Kleijnen hun dromerige muziek terugbrengen naar de basis en op de meest intieme manier ten gehore brengen. Bekende popsongs zullen in hun eigen, inmiddels befaamde HAEVN arrangementen worden gegoten. Verwacht lange pianosolo's, persoonlijke verhalen, een lyrische cello en Marijns troostende warme stem dichterbij dan ooit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater de Spiegel in Zwolle. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater de Spiegel in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Haevn - Live In Concert in Theater de Spiegel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van HAEVN

Foto HAEVN te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto HAEVN te HAEVN / Indian Askin / The Brahms - 8/1 - Metropool Foto HAEVN te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto HAEVN te HAEVN - 12/04 - Annabel Foto HAEVN te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 Foto HAEVN te Haevn -23/02 - Paradiso
 
Bekijk alle 110 foto's van HAEVN

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws