concert: NH Café: Drunktank x Florida Men in Neushoorn op VRIJDAG 13 JANUARI 2023

VR.
13 JAN
NH CAFÉ: DRUNKTANK X FLORIDA MEN Café, 21:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2023
Hoofdprogramma Drunktank Florida Men

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 16 september 2022 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 13 januari 2023.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets NH Café: Drunktank x Florida Men in Neushoorn
Tickets NH Café: Drunktank x Florida Men:
vr 13 jan
Neushoorn, Leeuwarden
€ 5,00

EXTRA INFORMATIE

Florida Men is een gloednieuwe driekoppige punk rock band uit Leeuwarden die eind 2021 is opgericht. Het doel van de heren is sinds dag één om catchy, recht-voor-zijn-raap, kort-maar-krachtige punk rock te maken. In de praktijk klinkt dat met name als de formule waar Ramones, Screeching Weasel, Descendents en Teenage Bottlerocket ons al jaren in hebben voorzien.

Drunktank brengt je snelle, melodieuze, meezingbare jaren 90 skatepunk in de traditie van Epitaph, Fat Wreck Chords en Burning Heart bands, gecombineerd met riffs en gitaarharmonics uit de jaren 80 metal. De Nederlandse skatepunkers begonnen in 2003 en brachten vier EP's en twee volledige albums "The Infamous Four" en "Return of The Infamous Four" uit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat NH Café: Drunktank x Florida Men in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Drunktank, Florida Men

Foto Drunktank te A Wilhelm Scream - 25/01 - Melkweg
 
Bekijk alle 1 foto's van Drunktank