concert: Flemming in Doornroosje op ZATERDAG 01 APRIL 2023

  • Flemming
    Pop on Top 2022
    © Johan Latupeirissa
  • Flemming
    538 Koningsdag 2022
ZA.
01 APR
FLEMMING Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Flemming
Concert uitverkocht
Flemming in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 01 apr
Flemming
Doornroosje, Nijmegen
€ 25,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Flemming aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

FLEMMING (echte naam Flemming Freddie Viguurs) brengt frisse, catchy Nederlandstalige pop met een creatieve productie en gevatte teksten. Met debuutsingle ‘Amsterdam’ zet FLEMMING meteen een eigen sound neer, wat al snel leidt tot een succes op zowel radio als Spotify.

Tot zijn grote verassing is ‘Amsterdam’ binnen drie maanden al goud. Opvolger ‘Zij Wil Mij’ is onmiskenbaar catchy en vrolijk en ook met het nummer ‘Automatisch’ positioneert FLEMMING zichzelf stevig als nieuwe popster in de dop. Na een direct uitverkochte show op 10 december, komt Flemming op 1 april terug naar Nijmegen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Flemming in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Flemming

Foto Flemming te Pop on Top 2022 Foto Flemming te Pop on Top 2022 Foto Flemming te 538 Koningsdag 2022 Foto Flemming te Paaspop 2022 Foto Flemming te 538 Koningsdag 2022 Foto Flemming te Paaspop 2022
 
Bekijk alle 22 foto's van Flemming

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws