concert: Mart Hoogkamer - Met een lach en een traan in Leidse Schouwburg op DINSDAG 18 OKTOBER 2022

DI.
18 OKT
MART HOOGKAMER - MET EEN LACH EN EEN TRAAN Leidse Schouwburg, Leiden
2022
Hoofdprogramma Mart Hoogkamer

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Zijn naam is Mart Hoogkamer, 24 jaar oud. Mart domineert momenteel alle media, hitlijsten en radio- en tv-stations met de nummer 1 gimmick plaat getiteld ‘Ik Ga Zwemmen’ en verbreekt werkelijk ieder record. Twee keer verkocht hij dit jaar, met een kersverse Buma Award op zak, Rotterdam Ahoy uit. Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren en liefhebber van zowel Nederlandstalige muziek als ook Engelstalige evergreens. Vorig jaar zomer ging hij viral op social media en kreeg hij wereldwijd aandacht en tientallen miljoenen streams met een vertolking van ‘Unchained Melody’. Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart. In het seizoen 2022 / 2023 is hij van September tot en met December met 7 koppige live band te zien in de Nederlandse Theaters `Met een lach en een traan…`, een feel good show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals ‘She Believes In Me’, ‘Hurt’, ‘All By Myself’ en ‘Unchained Melody’ en daarnaast natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen die hij van thuis uit heeft meegekregen. Mart is de sensatie van nu en zijn show een feest der herkenning!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Leidse Schouwburg in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Leidse Schouwburg in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mart Hoogkamer - Met een lach en een traan in Leidse Schouwburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Mart Hoogkamer

Foto Mart Hoogkamer te 538 Koningsdag 2022
 
Bekijk alle 1 foto's van Mart Hoogkamer

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws