concert: Harry Sacksioni - 50 jaar on stage in Theater Ludens op ZATERDAG 27 MEI 2023

ZA.
27 MEI
HARRY SACKSIONI - 50 JAAR ON STAGE 20:30 uur Theater Ludens, Voorburg
2023
Hoofdprogramma Harry Sacksioni
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Harry Sacksioni - 50 jaar on stage in Theater Ludens
Tickets Harry Sacksioni - 50 jaar on stage:
Weet waar je koopt!
za 27 mei
Theater Ludens, Voorburg

EXTRA INFORMATIE

Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni viert zijn 50 jaar optreed-jubileum met een nieuw solo programma plus de uitkomst van zijn gelijknamige anekdotenboek.

Hij kan het zelf bijna niet geloven, maar Harry Sacksioni is in de afgelopen vijftig jaar, toch echt ieder jaar op tournee geweest, in binnen- en buitenland! Een enorme prestatie. Neem daarbij het feit dat hij dat bijna ieder jaar deed met nieuw geschreven nummers, en het zal niemand verbazen dat dit jubileumprogramma rijkelijk gevuld is met hoogtepunten uit zijn rijke catalogus. Omdat zijn inspiratie om nieuwe composities te schrijven nooit lijkt te stoppen, zal ook zijn nieuwste werk onderdeel uitmaken van dit optreden.

De titel van dit programma - Dat kunnen ze allemáál wel zeggen… - verwijst naar een van de vele verhalen uit zijn boek, die vijftig jaar reizen en optreden heeft opgeleverd. Mooie, bizarre, bijzondere en hilarische anekdoten waarvan een aantal ook zeker tijdens dit jubileumprogramma voorbij zal komen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater Ludens in Voorburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater Ludens in Voorburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Harry Sacksioni - 50 jaar on stage in Theater Ludens plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws