concert: Erwin Nyhoff - Elvis the Music in Agora Theater Lelystad op VRIJDAG 24 MAART 2023

  • Erwin Nyhoff
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
  • Erwin Nyhoff
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
VR.
24 MRT
ERWIN NYHOFF - ELVIS THE MUSIC 20:15 uur Agora Theater Lelystad, Lelystad
2023
Hoofdprogramma Erwin Nyhoff
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Erwin Nyhoff - Elvis the Music in Agora Theater Lelystad
Tickets Erwin Nyhoff - Elvis the Music:
Weet waar je koopt!
vr 24 mrt
Agora Theater Lelystad, Lelystad

EXTRA INFORMATIE

Een wervelende muzikale show met de beste songs van de grootste die er was: Elvis Presley! Met een superband inclusief blazers, backing vocals én beeld & decor. Featuring: zanger/gitarist Erwin Nyhoff!

Elvis Presley, ‘The King’ is een van de allergrootste namen uit de muziekgeschiedenis. Tijdens zijn actieve zangcarrière, nam hij meer dan 700 songs op met als hoogtepunten Always on My Mind, Allright, Are You Lonesome Tonight, Hounddog, Heartbreak Hotel, Jailhouse Rock, Love Me Tender, Blue Suede Shoes, Suspicious minds, In The Ghetto en Don’t Be Cruel.

Hij ontketende voor het eerst massahysterie tijdens concerten, wist in diverse stijlen uit te blinken en is ontelbare keren nagedaan. Zijn invloed is zo groot dat hij na zijn dood vaak in levende lijve werd gesignaleerd.

In Elvis The Music komen zijn grootste hits (en meer!) voorbij in een unieke spetterende liveshow in the spirit of Elvis Presley.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Agora Theater Lelystad in Lelystad. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Agora Theater Lelystad in Lelystad? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Erwin Nyhoff - Elvis the Music in Agora Theater Lelystad plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Erwin Nyhoff

Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012
 
Bekijk alle 4 foto's van Erwin Nyhoff

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws