concert: Ellen ten Damme - Barock in Schouwburg Amstelveen op VRIJDAG 16 DECEMBER 2022

  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
VR.
16 DEC
ELLEN TEN DAMME - BAROCK 20:00 uur Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2022
Hoofdprogramma Ellen ten Damme

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 16 december 2022.
Dat is 459 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ellen ten Damme - Barock in Schouwburg Amstelveen
DEZE Ellen ten Damme - Barock TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 16 dec
Schouwburg Amstelveen, Amstelveen

EXTRA INFORMATIE

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nog meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Samen met haar toetsenist nodigt Ellen ten Damme u uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Foto's van Ellen ten Damme

Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 3/4 - Effenaar Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 01/12 - Koninklijk Theater Carré Foto Ellen ten Damme te Bevrijdingspop Haarlem 2001 Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 01/12 - Koninklijk Theater Carré Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 03/09 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 101 foto's van Ellen ten Damme

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws