concert: Tamara Tol - De mooiste liedjes uit vervlogen tijden in Fulcotheater op ZONDAG 16 APRIL 2023

ZO.
16 APR
TAMARA TOL - DE MOOISTE LIEDJES UIT VERVLOGEN TIJDEN 20:00 uur Fulcotheater, IJsselstein
2023
Hoofdprogramma Tamara Tol
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tamara Tol - De mooiste liedjes uit vervlogen tijden in Fulcotheater
Tickets Tamara Tol - De mooiste liedjes uit vervlogen tijden:
Weet waar je koopt!
zo 16 apr
Fulcotheater, IJsselstein

EXTRA INFORMATIE

Iedereen heeft bij bepaalde liedjes uit het verleden een bijzondere herinnering. Een tekst of een melodie kan je moeiteloos meenemen naar een dierbaar moment van vroeger. Liedjes uit vervlogen tijden, die sterk appelleren aan het gevoel van nostalgie en je laten verlangen naar 'die goeie ouwe tijd'. Ze vertegenwoordigen het sentiment uit je onbezorgde jeugdjaren. De tijd waarin je je fiets nog niet op slot zette, de voordeur altijd openstond en de kinderen nog veilig op straat konden spelen.

Deze prachtige liedjes met mooie teksten en herkenbare melodieën verdienen het om vaker uitgevoerd en gehoord te worden. Liedjes zoals we ze allemaal kennen van artiesten zoals Benny Neyman, Rob de Nijs, Lenny Kuhr, Conny Vandenbos, Willeke Alberti, Rita Hovink, Corry Brokken, Robert Long en BZN. Ze komen allemaal voorbij in de theatershow De mooiste liedjes uit vervlogen tijden.

Zangeres Tamara Tol, geboren en getogen Volendamse en haar live band nemen je mee op een muzikale reis terug in de tijd. De mooiste liedjes van toen laten je het fijne, veilige gevoel van vroeger weer helemaal herbeleven.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Fulcotheater in IJsselstein. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Fulcotheater in IJsselstein? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tamara Tol - De mooiste liedjes uit vervlogen tijden in Fulcotheater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]