concert: Tamara Tol - De mooiste liedjes uit vervlogen tijden in Fulcotheater op ZONDAG 16 APRIL 2023

ZO.
16 APR
TAMARA TOL - DE MOOISTE LIEDJES UIT VERVLOGEN TIJDEN 20:00 uur Fulcotheater, IJsselstein
2023
Hoofdprogramma Tamara Tol

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 16 april 2023.
Dat is 370 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Tamara Tol - De mooiste liedjes uit vervlogen tijden in Fulcotheater
DEZE Tamara Tol - De mooiste liedjes uit vervlogen tijden TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 16 apr
Fulcotheater, IJsselstein

EXTRA INFORMATIE

Iedereen heeft bij bepaalde liedjes uit het verleden een bijzondere herinnering. Een tekst of een melodie kan je moeiteloos meenemen naar een dierbaar moment van vroeger. Liedjes uit vervlogen tijden, die sterk appelleren aan het gevoel van nostalgie en je laten verlangen naar 'die goeie ouwe tijd'. Ze vertegenwoordigen het sentiment uit je onbezorgde jeugdjaren. De tijd waarin je je fiets nog niet op slot zette, de voordeur altijd openstond en de kinderen nog veilig op straat konden spelen.

Deze prachtige liedjes met mooie teksten en herkenbare melodieën verdienen het om vaker uitgevoerd en gehoord te worden. Liedjes zoals we ze allemaal kennen van artiesten zoals Benny Neyman, Rob de Nijs, Lenny Kuhr, Conny Vandenbos, Willeke Alberti, Rita Hovink, Corry Brokken, Robert Long en BZN. Ze komen allemaal voorbij in de theatershow De mooiste liedjes uit vervlogen tijden.

Zangeres Tamara Tol, geboren en getogen Volendamse en haar live band nemen je mee op een muzikale reis terug in de tijd. De mooiste liedjes van toen laten je het fijne, veilige gevoel van vroeger weer helemaal herbeleven.