concert: Eric Vaarzon Morel - Cadanza in Theater De Boerderij op ZONDAG 30 APRIL 2023

ZO.
30 APR
ERIC VAARZON MOREL - CADANZA 15:00 uur Theater De Boerderij, Huizen
2023
Hoofdprogramma Eric Vaarzon Morel
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Eric Vaarzon Morel - Cadanza in Theater De Boerderij
Tickets Eric Vaarzon Morel - Cadanza:
Weet waar je koopt!
zo 30 apr
Theater De Boerderij, Huizen

EXTRA INFORMATIE

De ritmische, intrigerende muziek van de flamenco vindt zijn oorsprong in Andalusië. Eric Vaarzon Morel heeft zijn muzikale leven gewijd aan deze vorm. Tegelijkertijd heeft zijn muzikale ontwikkeling altijd in het teken van de ontdekking van andere muziekculturen gestaan. Decennialang heeft Eric samen met muzikanten uit de pop-, jazz- en klassieke wereld voorstellingen gemaakt.

De ontmoetingen met jonge muzikanten tijdens de stilte van corona hebben hem een nieuw begin gebracht, een bundeling van nieuwe muzieksoorten, musica nueva. Door te spelen en te repeteren met jonge topartiesten in de leegte die was ontstaan, vormde zich langzaam voor zijn ogen een muzikaal top trio. Deze jonge virtuozen neemt hij nu graag mee om hun talent, durf en originaliteit die zij al op jonge leeftijd ten toon spreiden. Passie, melancholie, ritme, wervelende dans, indiepop, nog meer ritme, en vooral: de lol om elkaar al improviserend te vinden in onze nieuw gevonden vurige CADANZA…

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater De Boerderij in Huizen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater De Boerderij in Huizen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eric Vaarzon Morel - Cadanza in Theater De Boerderij plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws