concert: bROTHERS iN bAND - The very best of Dire Straits in Theater Sneek op DONDERDAG 16 FEBRUARI 2023

DO.
16 FEB
BROTHERS IN BAND - THE VERY BEST OF DIRE STRAITS 20:15 uur Theater Sneek, Sneek
2023
Hoofdprogramma bROTHERS iN bAND

EXTRA INFORMATIE

Geniet van wereldhits zoals Telegraph Road, Lady Writer, So Far away, Love over gold, Romeo & Juliet en natuurlijk het nummer waar alles mee begon, Sultans of Swing.

Laat je verrassen, want eindelijk is bROTHERS iN bAND (Spanje) in Nederland, het project bestaat al twaalf jaar en ze spelen met de passie, sfeer en feel zoals Dire Straits dat bedoeld heeft.

Zanger/gitarist Angelo Fumarola laat ons een Mark Knopfler zien en horen die bijna niet van echt te onderscheiden is. De zorgvuldig vormgegeven show is een lust voor het oog en de speciaal voor deze voorstelling gemaakte arrangementen brengen de verschillende periodes waarin de muziek ontstond op een respectvolle en natuurgetrouwe manier tot leven.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater Sneek in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater Sneek in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat bROTHERS iN bAND - The very best of Dire Straits in Theater Sneek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten