concert: 100% Hollandse Hits Live in Theater de Schalm op VRIJDAG 14 APRIL 2023

VR.
14 APR
100% HOLLANDSE HITS LIVE 20:15 uur Theater de Schalm, Veldhoven
2023
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets 100% Hollandse Hits Live in Theater de Schalm
Tickets 100% Hollandse Hits Live:
Weet waar je koopt!
vr 14 apr
Theater de Schalm, Veldhoven

EXTRA INFORMATIE

Eindelijk in het theater: de grootste hits uit 75 jaar muziek van eigen bodem. Hoe gevarieerd kan een landje zijn! Een heerlijk avondje meezingen, een traantje wegpinken bij emotionele herinneringen en volledig uit je bol gaan: het staat het publiek allemaal te wachten bij 100% Hollandse Hits Live! Met het beste repertoire van muzikale helden als Boudewijn de Groot, Andre Hazes, Willeke Alberti, Miss Montreal, Danny Vera, Frank Boeijen, BLØF, Doe Maar, Stef Bos, Herman Brood, Suzan & Freek, Anouk, Golden Earring, Normaal en nog veel meer. In een razend tempo vliegen de hits je om de oren en word je ondergedompeld in de rijkdom van het heden en verleden van onze eigen Hollandse muziek.

De 100% Hollandse Hits Live band is een groot gezelschap van zangers en muzikanten die hebben besloten hun leven te wijden aan de muziek waarmee ze zelf zijn opgegroeid. Ervaringsdeskundigen aan het werk. Puur genieten, dus dat mag je niet missen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater de Schalm in Veldhoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater de Schalm in Veldhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat 100% Hollandse Hits Live in Theater de Schalm plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]