concert: Broeder Dieleman in Rotown op ZATERDAG 01 OKTOBER 2022

  • Broeder Dieleman
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Anja de Bruijn
ZA.
01 OKT
BROEDER DIELEMAN 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Broeder Dieleman
Voorprogramma Pim van de werken

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 01 oktober 2022.
Dat is 566 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Broeder Dieleman in Rotown
DEZE Broeder Dieleman TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 01 okt
Rotown, Rotterdam
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Met albums als Alles Is IJdelheid en Gloria geeft broeder Dieleman een unieke draai aan Zeeuws-Vlaamse volksmuziek, puttend uit modernere invloeden van alternatieve folk en country. De muzikale grenzen van Dieleman reiken echter verder dan slechts gitaar en stem: derde plaat Uut De Bron was bijvoorbeeld een fraai experimenteel werk waarbij geluidscollages, veldopnamen en melodieën samensmelten tot een meeslepend geheel.

Kortom: broeder Dieleman is van allerlei markten thuis. Zijn loopbaan kent bovendien veel bijzondere samenwerkingen met o.a. Colin H. Van Eeckhout (Amenra), Wannes Cappelle (Het Zesde Metaal), Bonnie ‘Prince’ Billy en Baby Dee. De afgelopen jaren is Dieleman’s profiel als visueel kunstenaar gestegen. Zijn vorige album De Liefde Is De Eerste Wet komt van een lijfspreuk van kunstenaar Jan de Prenteknipper, en voor de plaat dook de muzikant in het konijnenhol van soortgelijke collagekunst.

Foto's van Broeder Dieleman, Pim van de werken

Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Broeder Dieleman te Kris Kristofferson - 2/12 - 013 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Kris Kristofferson - 2/12 - 013 Foto Broeder Dieleman te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 17 foto's van Broeder Dieleman

Gerelateerd nieuws