concert: Cuby and the Blizzards / Erwin Java Travel Party / Erwin Nyhoff in Iduna op ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2022

  • Erwin Nyhoff
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
  • Erwin Nyhoff
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
ZA.
27 AUG
CUBY AND THE BLIZZARDS / ERWIN JAVA TRAVEL PARTY / ERWIN NYHOFF 20:00 uur Iduna, Drachten
2022
Voorprogramma Joost Dijkema
Toegang € 22 vvk / € 24 deur

EXTRA INFORMATIE

Zeg je Erwin Java, dan zeg je Harry Muskee. Als gitarist heeft Erwin vanaf 1986 onderdeel uitgemaakt van Harry’s band Cuby & The Blizzards. Dat de excentrieke frontman, Muskee, met zijn Cuby & The Blizzards nog steeds een legendarische status geniet bewijst een eigen C+B Museum in hometown Grollo. Vorig jaar was het tien jaar geleden dat ‘Cuby’ overleed; een reden voor Jan Douwe Kroeske een nieuwe film over het leven en de nalatenschap van Harry te maken “Talkin Blues”, maar ook voor Erwin Java om een theatervoorstelling op poten te zetten: ‘Muskee - So Many Roads’. De rol van Harry werd hierin vertolkt door zanger Erwin Nyhoff. Twintig succesvolle muziektheatervoorstellingen op locatie in Assen volgden. Die smaakten naar meer; en nu, na een muzikaal eerbetoon op het Holland International Bluesfestival, komen Java en Nijhoff met de Travel Party & speciale gasten waaronder Cuby's blazerssectie nu naar Iduna toe voor een avondvullend eerbetoon aan Cuby en zijn blizzards.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Iduna in Drachten. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Iduna in Drachten? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Cuby and the Blizzards / Erwin Java Travel Party / Erwin Nyhoff in Iduna plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Cuby and the Blizzards, Erwin Java Travel Party, Erwin Nyhoff, Joost Dijkema

Foto Cuby and the Blizzards te Bospop 2010 Foto Cuby and the Blizzards te Ribs & Blues 2006 Foto Cuby and the Blizzards te Culemborg Blues 2006 Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012 Foto Erwin Nyhoff te Zwarte Cross 2012
 
Bekijk alle 3 foto's van Cuby and the Blizzards
Bekijk alle 4 foto's van Erwin Nyhoff

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws