concert: Frou Bakker in Neushoorn op ZONDAG 27 NOVEMBER 2022

ZO.
27 NOV
FROU BAKKER Café, 15:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Frou Bakker

Concert gratis

Dit is een gratis toegankelijk concert!

EXTRA INFORMATIE

Zin in een zondagmiddag vol bekende nummers en aangename herinneringen? Dan zit je bij Frou Bakker helemaal goed. Met louter enthousiaste muzikanten komt de zeskoppige band voor een fijne zondagmiddag naar Neushoorn.

Wekelijks oefende de popband in een gehuurde ruimte, waarvan de sleutel werd opgehaald bij mevrouw Bakker. Dat was geen populair klusje. Tijdens het brainstormen over een bandnaam werd gekscherend 'Frou Bakker!' geroepen, en de bandnaam was geboren.

Frou Bakker tapt uit een veelzijdig en altijd groeiend repertoire. Zodoende is ieder optreden een feest van herkenning. Ze treden slechts een aantal keer per jaar op, maar als ze dat doen, gaan de voetjes van de vloer! Het zijn echte sfeermakers. Opgericht in 2004 speelt de band onder leiding van zanger Henk Hulscher van The Beatles, Bruce Springsteen, De Dijk, Roxy Music en vele anderen. Ze hebben er weer zin in, dus reken op een zondagmiddag vol bekende hits, gespeeld door de enthousiaste zeskoppige band.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Frou Bakker in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]