concert: NH Café: Kamchatka + Baha Gratul in Neushoorn op WOENSDAG 06 JULI 2022

  • Kamchatka
    Cityrock Leeuwarden 2015
    © Irwan Notosoetarso
WO.
06 JUL
NH CAFÉ: KAMCHATKA + BAHA GRATUL Café, 20:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Kamchatka
Voorprogramma Baha Gratul
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets NH Café: Kamchatka + Baha Gratul in Neushoorn
Tickets NH Café: Kamchatka + Baha Gratul:
wo 06 jul
Neushoorn, Leeuwarden
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

De Zweedse band Kamchatka laat Neushoorn schudden. Het power trio, veelal beïnvloed door de muziek van de jaren 60 en 70, brengt een mix van blues-, stoner- en psychedelische rock naar Leeuwarden.

Het album ‘Hodoo Lightning’ is het 7e full-length album van deze rockers en staat vol met meedogenloze blues doordrenkte riffage en soulvolle hooks. Met meer dan 15 jaar ervaring in the pocket, weten deze Zweedse mannen als geen ander hoe ze het dak er af kunnen blazen.

Baha Gratul
Op een vliegend tapijt neemt Baha Gratul je mee op reis naar verre landen, om af en toe neer te storten voor een wild avontuur. De band is een neo-psychedelische rockband met sterke invloeden uit de progrock. De band haalt zijn inspiratie uit bands als King Gizzard and the Lizard Wizard, Pink Floyd, King Crimson, Altin Gun en Causa Sui.

Zaal: NH Café

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat NH Café: Kamchatka + Baha Gratul in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kamchatka, Baha Gratul

Foto Kamchatka te Cityrock Leeuwarden 2015 Foto Kamchatka te Cityrock Leeuwarden 2015 Foto Kamchatka te Cityrock Leeuwarden 2015 Foto Kamchatka te Cityrock Leeuwarden 2015 Foto Kamchatka te Cityrock Leeuwarden 2015 Foto Kamchatka te Cityrock Leeuwarden 2015
 
Bekijk alle 6 foto's van Kamchatka