concert: Maria Mena in Paradiso op DINSDAG 31 JANUARI 2023

  • Maria Mena
    Maria Mena - 27/11 - Effenaar
    © Bianca Stommel
  • Maria Mena
    Maria Mena - 26/11 - Tivoli
    © Rinse Fokkema
DI.
31 JAN
MARIA MENA Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2023
Hoofdprogramma Maria Mena

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 31 januari 2023.
Dat is 443 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Maria Mena in Paradiso
DEZE Maria Mena TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 31 jan
Paradiso, Amsterdam
€ 42,50

EXTRA INFORMATIE

Op haar achttiende brak Maria Mena wereldwijd door met 'You're The Only One'. Sindsdien is ze een van de grootste popsterren van Noorwegen. Meer dan vijftien jaar later is de zangeres alleen maar beter geworden. Liedjes zoals 'Just Hold Me', 'All This Time' en Kiss-cover 'I Was Made For Lovin' You' bevestigden door de jaren heen de kwaliteiten van de Noorse. Haar laatste wapenfeit is het eind 2015 verschenen zevende album 'Growing Pains', opnieuw een album vol hartverscheurende en vaak weinig subtiele nummers.

Twaalf keer een uitverkochte Grote Zaal
Maria Mena kreeg in 2017 van Paradiso een plaquette om de mijlpaal te vieren dat ze tien keer in de Grote Zaal speelde en deze ook tien keer uitverkocht. Een historisch feit dat niet veel andere buitenlandse artiesten haar tot nu toe hebben nagedaan. Na een wederom uitverkochte Grote Zaal in december 2019, staat Maria Mena met deze show inmiddels voor de dertiende keer in de Grote Zaal van Paradiso.

Foto's van Maria Mena

Foto Maria Mena te Bospop 2016 Foto Maria Mena te Maria Mena - 1/3 - Effenaar Foto Maria Mena te Maria Mena - 27/11 - Effenaar Foto Maria Mena te Maria Mena - 04/11 - TivoliVredenburg Foto Maria Mena te Bospop 2016 Foto Maria Mena te Maria Mena - 27/11 - Effenaar
 
Bekijk alle 127 foto's van Maria Mena

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest