concert: The Lounge Society in Rotown op ZONDAG 30 OKTOBER 2022

  • The Lounge Society
    London Calling 2022 #2 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
30 OKT
THE LOUNGE SOCIETY 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma The Lounge Society
Voorprogramma Kalaallit Nunaat

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 30 oktober 2022.
Dat is 544 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Lounge Society in Rotown
DEZE The Lounge Society TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 30 okt
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

The Lounge Society staat bekend als een van snelst groeiende gitaarbands aan de andere zijde van Het Kanaal. De angel van hoekige punk wordt perfect gecombineerd met pop-gevoelige creativiteit. Aan de ene kant hoor je het geluid van nu, maar stiekem kun je ook 00's bands als The Rapture en Bloc Party, maar dan met een iets gruiziger, noisier randje. De band neemt geen blad voor de mond, met liedjes die het vizier richten op trofeejagers, klimaatontkenners en corrupte politici.

Onder de vleugels van Dan Carey (Speedy Wunderground) bracht de band afgelopen jaar de EP Silk For The Starving uit, dat merkwaardig genoeg voelt als een compleet album. De nieuwste single "Bloody Money", het eerste voorproefje van de langverwachte debuutplaat, swingt en sneert er weer heerlijk op los. Vanavond speelt The Lounge Society eindelijk in Rotterdam na deelname aan de corona-editie van Left Of The Dial in 2020.

Foto's van The Lounge Society, Kalaallit Nunaat

Foto The Lounge Society te London Calling 2022 #2 - Zaterdag Foto The Lounge Society te London Calling 2022 #2 - Zaterdag Foto The Lounge Society te London Calling 2022 #2 - Zaterdag Foto The Lounge Society te London Calling 2022 #2 - Zaterdag Foto The Lounge Society te London Calling 2022 #2 - Zaterdag Foto Kalaallit Nunaat te Grasnapolsky 2022
 
Bekijk alle 5 foto's van The Lounge Society
Bekijk alle 1 foto's van Kalaallit Nunaat

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest