concert: NH Café: Kalaallit Nunaat x Hands Off in Neushoorn op VRIJDAG 22 JULI 2022

VR.
22 JUL
NH CAFÉ: KALAALLIT NUNAAT X HANDS OFF Café, 21:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Hands Off Kalaallit Nunaat
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets NH Café: Kalaallit Nunaat x Hands Off in Neushoorn
Tickets NH Café: Kalaallit Nunaat x Hands Off:
vr 22 jul
Neushoorn, Leeuwarden
€ 3,00

EXTRA INFORMATIE

Kalaallit Nunaat
Combineer een liefde voor noise, post-punk en krautrock en je krijgt de hypnotiserende 'wall of sound’ die Kalaallit Nunaat heet. De Rotterdammers maken muziek die een koude kelder niet misstaat en versnellen elke show tot een oorverdovende waterval van repetitive beats en melodieën die samen komen tot een heerlijke onenigheid. De debuut EP 'Television' werd goed ontvangen en bezorgde de band een paar keiharde gigs op o.a. Left of the Dial, een Popronde selectie en een nominatie voor de Rotterdam Music Awards.

Hands Off
Hands Off is een tweekoppige punk band uit Groningen. De band schrijft over onrecht en neemt een gevoel van urgentie mee het podium op, geïnspireerd door riot grrrl bands uit de jaren ’90, egg- en synthpunk. Hun sound is fuzzy, snappy en de nummers worden gespeeld op hoog tempo. De nieuwe Hands Off Demo EP klinkt een beetje eggy, een beetje garage-y, zeer punk en 100% DIY.

Zaal: NH Café

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat NH Café: Kalaallit Nunaat x Hands Off in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kalaallit Nunaat

Foto Kalaallit Nunaat te Grasnapolsky 2022
 
Bekijk alle 1 foto's van Kalaallit Nunaat

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws