concert: Lucky Fonz III in Westerkerk op VRIJDAG 04 NOVEMBER 2022

  • Lucky Fonz III
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
  • Lucky Fonz III
    Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown
    © Mariëlle Janssen
VR.
04 NOV
LUCKY FONZ III 20:00 uur Westerkerk, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Lucky Fonz III
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lucky Fonz III in Westerkerk
Tickets Lucky Fonz III:
vr 04 nov
Westerkerk, Leeuwarden
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse singer-songwriter Lucky Fonz III is onder andere bekend van zijn nummers Ik heb een meisje en Ik ben een sukkel. Daarnaast was hij maandelijks te zien bij het tv-programma De Wereld Draait Door.
Na zijn succesvolle theatertournees en geweldige festivaloptredens keert Lucky Fonz III in 2022 terug naar de clubzalen van Nederland. Zijn shows staan bekend om de bijzondere combinatie van prachtige liedjes met eigenzinnige teksten, humor en af en toe een stukje ontroering. Niet voor niets riep 3voor12 (VPRO) op basis van zijn livereputatie Lucky uit tot een van de invloedrijkste artiesten.

In 2022 verschijnt zijn nieuwe album Hemellichamen, een indrukwekkende verzameling van schitterende Nederlandstalige liedjes. Het is melancholisch, een tikkeltje extatisch, soms hartverscheurend, maar ook hilarisch. Naast zijn nieuwe werk speelt Lucky nummers van zijn vorige albums als In Je Nakie en Multimens.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Westerkerk in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Westerkerk in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lucky Fonz III in Westerkerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Lucky Fonz III

Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz - 12/6 - Vondelpark Openluchttheater Foto Lucky Fonz III te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Lucky Fonz III te Into The Great Wide Open 2011 Foto Lucky Fonz III te Eurosonic Noorderslag 2011
 
Bekijk alle 44 foto's van Lucky Fonz III

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws