concert: JW Roy in Theater - Congrescentrum De Tamboer op VRIJDAG 04 NOVEMBER 2022

  • JW Roy
    Tuckerville 2017
    © Serge Hasperhoven
VR.
04 NOV
2022
Hoofdprogramma JW Roy

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse singer-songwriter JW Roy heeft de coronatijd gebruikt om te mijmeren over zijn jeugd in het Brabant van de jaren zeventig, en dat heeft een heerlijk nostalgisch album + boek opgeleverd. Kouwe Kermis heet het project, het derde deel van zijn ‘Brabantse drieluik’ dat begon met het ondergewaardeerde album Laagstraat 443 (2005). Behalve rasmuzikant is JW Roy ook rasverteller, dus verwacht behalve bitterzoete nummers over zweefmolens, filtersigaretten in een glas en het Eindhovense café Wilhelmina ook vele anekdotes. Of zoals hij zelf zegt: Laat Het Leven Maar Zweven!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater - Congrescentrum De Tamboer in Hoogeveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater - Congrescentrum De Tamboer in Hoogeveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat JW Roy in Theater - Congrescentrum De Tamboer plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van JW Roy

Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling
 
Bekijk alle 16 foto's van JW Roy

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws