concert: JW Roy in Chassé Theater op DONDERDAG 06 OKTOBER 2022

  • JW Roy
    Tuckerville 2017
    © Serge Hasperhoven
DO.
06 OKT
JW ROY Jupilerzaal (grote zaal) Chassé Theater, Breda
2022
Hoofdprogramma JW Roy

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse singer-songwriter JW Roy heeft de coronatijd gebruikt om te mijmeren over zijn jeugd in het Brabant van de jaren zeventig, en dat heeft een heerlijk nostalgisch album + boek opgeleverd. Kouwe Kermis heet het project, het derde deel van zijn ‘Brabantse drieluik’ dat begon met het ondergewaardeerde album Laagstraat 443 (2005). Behalve rasmuzikant is JW Roy ook rasverteller, dus verwacht behalve bitterzoete nummers over zweefmolens, filtersigaretten in een glas en het Eindhovense café Wilhelmina ook vele anekdotes. Of zoals hij zelf zegt: Laat Het Leven Maar Zweven!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Chassé Theater in Breda. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Chassé Theater in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat JW Roy in Chassé Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van JW Roy

Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te JW Roy & Band - 18/02 - De Helling Foto JW Roy te Tuckerville 2017 Foto JW Roy te Tuckerville 2017
 
Bekijk alle 16 foto's van JW Roy

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws