concert: Demented Are Go! in Altstadt op ZONDAG 11 SEPTEMBER 2022

  • Demented Are Go!
    Speedfest 2012
    © Jarka van der Velden
  • Demented Are Go!
    Speedfest 2012
    © Jarka van der Velden
ZO.
11 SEP
DEMENTED ARE GO! 16:00 uur Altstadt, Eindhoven
2022
Hoofdprogramma Demented Are Go!
Toegang 14,-

EXTRA INFORMATIE

Sparky en zijn bandleden verwoesten alles wat in hun buurt komt. Verknipte punk-rock met een behoorlijke scheut rock ’n roll; dit is psychobilly ten top! Frontman Sparky, met een stem van rochelende scheermesjes, wist in de jaren ’80 het grauwe industriële Wales te ontsnappen door baanbrekende muziek te maken binnen het neo-rockabilly genre. De psychobilly van Sparky en de zijne kan het best als punkabilly worden omschreven. En een optreden van Demented vergeet je niet zomaar!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Altstadt in Eindhoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Altstadt in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Demented Are Go! in Altstadt plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Demented Are Go!

Foto Demented Are Go! te Speedfest 2012 Foto Demented Are Go! te Demented Are Go - 27/07 - Baroeg Foto Demented Are Go! te Speedfest 2012 Foto Demented Are Go! te Demented Are Go - 27/07 - Baroeg Foto Demented Are Go! te Speedfest 2012 Foto Demented Are Go! te Speedfest 2012
 
Bekijk alle 8 foto's van Demented Are Go!