concert: Anna-Rose Clayton in Simplon op VRIJDAG 25 NOVEMBER 2022

  • Anna-Rose Clayton
    Grasnapolsky 2022
    © Melissa van Koldam
  • Sophie van Hasselt
    Popronde Nijmegen 2022
    © Irwan Notosoetarso
VR.
25 NOV
ANNA-ROSE CLAYTON 20:30 uur Simplon, Groningen
2022
Hoofdprogramma Anna-Rose Clayton
Voorprogramma Sophie van Hasselt

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 25 november 2022.
Dat is 517 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Anna-Rose Clayton in Simplon
DEZE Anna-Rose Clayton TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 25 nov
Simplon, Groningen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

Met haar Britse attitude en gouden keel, neemt Anna-Rose Clayton je mee in haar hedendaagse electro-pophits. Ze maakt aanstekelijke, dansbare en bovenal oprechte popmuziek waarmee je zelfs in donkere tijden de dansvloer wordt opgesleurd.

Deze zangeres is geboren in Engeland, maar sinds haar vijfde woont zij in Nederland, waar haar muzikale ambities begonnen. Door elk jaar naar Buitenkunst in Drenthe te gaan, zong ze met anderen. Hierdoor is ze begonnen met het maken van haar eigen nummers, die naar eigen zeggen zijn Anna-Rose geïnspireerd door artiesten zoals Anna-Marie en Lorde. Na de release van haar eerste singles, een weergaloze show op Noorderslag en supportact te zijn van onder andere Carly Rae Jepsen en Kae Tempest, is Anna-Rose klaar om zich te focussen op haar debuut EP voor dit najaar. Vlak voor de zomer is ze supportact tijdens de tour van Merol en dit najaar keert ze terug naar Groningen voor haar eigen clubshow.

Foto's van Anna-Rose Clayton, Sophie van Hasselt

Foto Anna-Rose Clayton te Grasnapolsky 2022 Foto Anna-Rose Clayton te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag Foto Anna-Rose Clayton te Grasnapolsky 2022 Foto Anna-Rose Clayton te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag Foto Anna-Rose Clayton te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag Foto Anna-Rose Clayton te Eurosonic Noorderslag 2024 - zaterdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Anna-Rose Clayton
Bekijk alle 5 foto's van Sophie van Hasselt

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws