concert: Die Nerven in V11 op VRIJDAG 15 SEPTEMBER 2023

  • Die Nerven
    Metropolis Festival 2015
    © Anja de Bruijn
  • Die Nerven
    Metropolis Festival 2015
    © Anja de Bruijn
VR.
15 SEP
DIE NERVEN 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2023
Hoofdprogramma Die Nerven
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Die Nerven in V11
Tickets Die Nerven:
Weet waar je koopt!
vr 15 sep
V11, Rotterdam
€ 11,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Deze inktzwarte post-punk/noiseband uit Duitsland maakte in 2018 Left Of The Dial heel erg onveilig. Die Nerven betekent ‘de zenuwen’ en ze hebben ‘het werken op je zenuwen’ tot een ware kunst verheven. Neem bijvoorbeeld die ijzingwekkende cover van Lana del Rey’s Summertime Sadness – omgedoopt tot Sommerzeit, Schadness. De platen van Die Nerven worden tevens in de grote media van het thuisfront – waaronder ook de grootste krant De Spiegel – keer op keer de hemel in geprezen.

Ook in het buitenland blijft de band niet onopgemerkt. Ze zijn bijvoorbeeld de eerste Duitstalige band getekend door het Amerikaanse Amphetamine Reptile Records –in een verleden de stal van zielsverwanten als The Jesus Lizard, Helmet en Brainiac – en ook John Bramwell van I AM KLOOT is vrij lyrisch: “the best thing I’ve seen since The Pixies opened for My Bloody Valentine on their first tour in Britain.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in V11 in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van V11 in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Die Nerven in V11 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Die Nerven

Foto Die Nerven te Left of the Dial 2018 Foto Die Nerven te Metropolis Festival 2015 Foto Die Nerven te Welcome To The Village 2016 - Zaterdag Foto Die Nerven te Left of the Dial 2018 Foto Die Nerven te Left of the Dial 2018 Foto Die Nerven te Welcome To The Village 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 14 foto's van Die Nerven

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen