concert: Waylon - Gewoon Willem in Theater de Purmaryn op DONDERDAG 02 MAART 2023

  • Waylon
    Waylon - 29/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Waylon
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
DO.
02 MRT
WAYLON - GEWOON WILLEM 20:15 uur Theater de Purmaryn, Purmerend
2023
Hoofdprogramma Waylon

EXTRA INFORMATIE

Tijdens de theatershow geeft Willem (of Waylon), aan de hand van anekdotes uit een rijk leven, uitleg bij het album. Daarnaast gaat hij in gesprek met zijn publiek. Maar het liefst maakt hij muziek en zingt hij daarbij in zijn moerstaal. Hij brengt in een negentig minuten durend programma eigen liedjes, maar neemt ook een duik in de Nederlandstalige popgeschiedenis. Zodoende zijn er ook nummers van onder anderen Robert Long en André Hazes te verwachten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater de Purmaryn in Purmerend. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater de Purmaryn in Purmerend? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Waylon - Gewoon Willem in Theater de Purmaryn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Waylon

Foto Waylon te Waylon 22/09   013 Foto Waylon te Paaspop Schijndel 2011 Foto Waylon te Stöppelhaene 2017 - Donderdag Foto Waylon te Appelpop 2015 - Zaterdag Foto Waylon te Waylon - Rotown - 24/02 Foto Waylon te Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
 
Bekijk alle 311 foto's van Waylon

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws