concert: Waylon - Gewoon Willem in Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade op DONDERDAG 09 FEBRUARI 2023

  • Waylon
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
  • Waylon
    Waylon - 29/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
DO.
09 FEB
WAYLON - GEWOON WILLEM 20:15 uur Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, Veghel
2023
Hoofdprogramma Waylon

EXTRA INFORMATIE

Tijdens de theatershow geeft Willem (of Waylon), aan de hand van anekdotes uit een rijk leven, uitleg bij het album. Daarnaast gaat hij in gesprek met zijn publiek. Maar het liefst maakt hij muziek en zingt hij daarbij in zijn moerstaal. Hij brengt in een negentig minuten durend programma eigen liedjes, maar neemt ook een duik in de Nederlandstalige popgeschiedenis. Zodoende zijn er ook nummers van onder anderen Robert Long en André Hazes te verwachten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade in Veghel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade in Veghel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Waylon - Gewoon Willem in Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Waylon

Foto Waylon te Waylon - 07/09 - De Maaspoort Foto Waylon te Bierpop 2017 Foto Waylon te Eurosonic/Noorderslag 2010 Foto Waylon te Westerpop 2016 Foto Waylon te TMF Awards 2010 Foto Waylon te Waylon - Top 1000 allertijden in concert - 01/12 - Ahoy
 
Bekijk alle 311 foto's van Waylon

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws