concert: Waylon - Gewoon Willem in Theater De Storm op VRIJDAG 14 OKTOBER 2022

  • Waylon
    Waylon - 29/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Waylon
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
VR.
14 OKT
WAYLON - GEWOON WILLEM 20:15 uur Theater De Storm, Winterswijk
2022
Hoofdprogramma Waylon

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Tijdens de theatershow geeft Willem (of Waylon), aan de hand van anekdotes uit een rijk leven, uitleg bij het album. Daarnaast gaat hij in gesprek met zijn publiek. Maar het liefst maakt hij muziek en zingt hij daarbij in zijn moerstaal. Hij brengt in een negentig minuten durend programma eigen liedjes, maar neemt ook een duik in de Nederlandstalige popgeschiedenis. Zodoende zijn er ook nummers van onder anderen Robert Long en André Hazes te verwachten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater De Storm in Winterswijk. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater De Storm in Winterswijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Waylon - Gewoon Willem in Theater De Storm plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Waylon

Foto Waylon te Bevrijdingsfestival Wageningen 2011 Foto Waylon te CuliNESSE 2019 Foto Waylon te Waylon - Top 1000 allertijden in concert - 01/12 - Ahoy Foto Waylon te Paaspop Schijndel 2017 - Vrijdag Foto Waylon te Bevrijdingsfestival Wageningen 2011 Foto Waylon te Paaspop Schijndel 2011
 
Bekijk alle 311 foto's van Waylon

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws